Over ons

Pizzeria Modena is een modern en gezellig restaurant gelegen in het centrum van de Friese plaats Sint Annaparochie (aan de Elfstedenroute). Het restaurant heeft een Italiaanse keuken met ruime keuze aan heerlijke gerechten, gemaakt met de mooiste producten die de Italiaanse keuken te bieden heeft en verse (streek)producten! Bovendien zijn alle salades, pizza’s en pasta’s tevens af te halen.

Tijdens het zomerseizoen is het genieten op ons buitenterras. Het terras is ingericht in Mediterrane sfeer met unieke blikvangers: een wijnvat, een buitenbar en een gezellige overkapte loungeruimte.

Proeverij

Voor grotere groepen is het ook mogelijk om een proeverij van verschillende Italiaanse gerechten te reserveren (lunch/diner). Heeft u iets te vieren en wilt u een (bedrijfs)feest organiseren? Dat kan bij Modena, zowel in het restaurant als op het terras!

Het team

Sinds 2012 zijn wij, Harry Keijzer en Emma Offringa, trotse eigenaar van Pizzeria Modena. Wat ooit begon als hobby, is uitgelopen op een echte onderneming. Samen met ons geweldige team staan we ieder weekend met veel plezier klaar voor onze gasten.

Houd je van een ongedwongen sfeer, lekker eten en een goed glas wijn of Italiaans biertje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.