– Pasteitje gevuld met kippenragout, champignons, brie, honing en rozemarijn
– Zalm carpaccio met bieslook roomkaas
– Garnalencocktail op Italiaanse wijze
– Geitenkaas (van de Molkerei) met honing, walnoot, rucola en gekarameliseerde peer
– Tomatensoep of mosterdsoep
Alle voorgerechten worden geserveerd met een broodplankje met kruidenboter en tapenade
Hoofdgerechten
– Ribeye met pepersaus, Roseval aardappeltjes en gegrilde groente
– Hazenpeper met rodekool en huisgemaakte aardappelpuree
– Gevulde courgette met diverse groente, pecan nootjes en kaas
– Kabeljauw met kruidenkorst en spaghetti in pikante tomatensaus
Nagerechten
– Huisgemaakte tiramisu
– Vanille mousse met witte chocolade en frambozencoulis
– Luxe rode vruchten dessert
– Panna cotta met karamel of verse aardbeien
Onze menu’s zijn vanaf 2 personen verkrijgbaar, €29,50 per persoon.
Alle warme gerechten zijn gemakkelijk thuis op te warmen, inclusief een korte instructie. Ophalen of bezorgen is mogelijk op zaterdag 24 december of zaterdag 31 december.
Feestdagen
Borreltijd
Los te bestellen
– Modena mix (vanaf 2 personen, €7,90 p.p.)
– Wijn, fles rood, wit of rosé (€12 per fles, 6 flessen voor €60)
– Peroni, Peroni Chill of Peroni Libera 0.0 (€2,50 per fles)